Vacature (hoofd)trainer vrouwen 1 FC Tilburg

17 mei 2020

Door omstandigheden zijn wij van FC Tilburg nog op zoek naar een ambitieuze enthousiaste trainer voor onze vrouwenselectie. Het betreft een enthousiaste leergierige groep die als doelstelling heeft om in de middenmoot te eindigen in de 2e klasse.
FC Tilburg heeft een groeiende meidenjeugd en het vlaggenschip komt uit in de 2e klasse. We trainen 2x in de week (dinsdag en donderdag) en spelen onze wedstrijden op zondag.

Waar zijn wij naar op zoek en wat zijn de taken:
• Trainer die prestatie, (persoonlijke) ontwikkeling en plezier weet te combineren.
• 2x in de week verzorgen van trainingen.
• Het coachen van de wedstrijd op zondag bij VR1.
• Iemand die discipline, waarden, normen en gezelligheid hoog in het vaandel heeft staan en betrokkenheid toont naar de vereniging.
• Sterk is in communicatie met speelsters, staf en onze speelsters weet te enthousiasmeren.
• Bij voorkeur in het bezit is van TCIII/Uefa C en/of aantoonbare ervaring heeft in het trainersvak.
• Daarnaast kan hij/zij een recente verklaring omtrent gedrag overleggen.

Wat bieden wij:
• Een gezellige groep leergierige meiden/vrouwen vanaf 18 jaar
• Een sparringspartner/assistent trainster die bezig is met haar trainerspapieren
• Een gezellige 3e helft
• Een (passende) vergoeding
• Directe samenwerking met de train(st)ers van vrouwen 2 en de jeugd

Reacties en/of vragen kunt u mailen naar:

Liever een meisjesteam trainen? FC tilburg is ook op deze afdeling nog op zoek naar enthousiaste train(st)ers: