Toernooien bij FC Tilburg

15 oktober 2019

Er staan de komende zomer een tweetal toernooien in de planning. Als eerste is daar het internationale toernooi wat op 30 en 31 mei wordt georganiseerd. Meer hierover vind u hier

Daarnaast zal op 6 juni een toernooi voor O11, JO12 en MO11 worden georganiseerd.

Het zal voor de 1e keer zijn dat wij als jeugdafdeling van FC Tilburg een 8×8 toernooi organiseren voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie JO11, JO12 en MO11. Op 8 volwaardige 8×8 velden gaan we er een schitterende dag van maken. Hopelijk kan uw vereniging met een of meerdere teams deelnemen.

Alle wedstrijden worden gefloten en/of geleid door clubscheidsrechters van FC Tilburg of KNVB scheidsrechters. Een inschrijfformulier is hier te downloaden Voor deelname aan onze toernooien is geen inschrijfgeld verschuldigd.
Met sportieve groet,

Toernooicommissie 8×8 Jeugd FC Tilburg