Overschrijvingen en opzeggingen

13 mei 2020

Het einde van seizoen 2019-2020 nadert voorzichtig en de eerste voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn gestart. Daarmee komt ook de jaarlijkse deadline voor het overschrijven naar onze of een andere vereniging of het opzeggen van het lidmaatschap snel dichterbij.

Net als in voorgaande jaren ligt de deadline op 15 juni. FC TILBURG drukt iedereen op het hart om een eventuele overschrijving zo snel mogelijk, maar uiterlijk 15 juni 2020 te melden bij de ledenadministratie

Een tijdige overschrijving of opzegging is in de eerste plaats in je eigen belang. Indien een opzegging ná 15 juni bij de ledenadministratie gemeld wordt, dan is de vereniging helaas genoodzaakt om de KNVB contributie voor het nieuwe seizoen bij je in rekening te brengen. Dat is uiteraard zonde.

Daarnaast is een tijdige overschrijving of opzegging ook in het belang van de vereniging. Op dit moment wordt er op de achtergrond al hard gewerkt aan de voorbereidingen voor het komende seizoen, en voor de daarbij betrokken medewerkers is het belangrijk om te weten welke spelers eventueel bij FC TILBURG vertrekken of lid worden.

Alvast bedankt voor je medewerking!