Nieuwsupdate van het bestuur

19 november 2018

Zo voor de festiviteiten rondom het sinterklaasfeest nog een update over de stand van zaken binnen de vereniging.

Alle teams zijn lekker onderweg in de competitie. Het is wederom gezellig druk op zowel de zaterdag als de zondag. We zijn blij met alle mensen die hierbij betrokken zijn en hun steentje bijdragen om dit in goede banen te leiden. Gelukkig hebben we bijna alle teams kunnen voorzien van een trainer. Bijna… want JO17-3 zit nog te springen op een enthousiaste trainer. Interesse of weet jij iemand? Meld dat aub even!

Nu we al weer een tijdje aan het voetballen zijn is het ook tijd om naar de contributies te kijken. We zien dat veruit het grootste deel van onze leden zijn/ haar verantwoordelijkheden neemt. Diegene die nog niet aan (een deel van) de contributie voldaan hebben gaan dit volgende week merken. Komende week worden zij in Sportlink geblokkeerd en wordt de trainer/ leider op de hoogte gebracht. Een spijtige maar noodzakelijke stap. Sportlink wordt weer vrijgegeven als er of betaald is of met de penningmeester een afspraak over de termijn gemaakt is.

De situatie rondom de nieuwbouw is sinds de ALV nog niet veranderd. Dat houdt in dat het redelijk stil ligt. Enerzijds omdat de kantine (onze kosten) en de kleedkamers (op kosten van de gemeente) nog steeds op papier meer kosten dan er budget is. Daarnaast is er niets nieuws te melden over een mogelijk vertrek van Were Di uit Moerenburg. Were Di heeft hierover contact met ons en ook over een mogelijk samen optrekken in de toekomst, maar vooralsnog is dit dus niet aan de orde en wordt dit niet uitgewerkt. Het wachten is op de wethouder en de gemeente om hun intenties duidelijk te maken.

De gemeente is wel bezig met de veiligheid op en rondom het complex. Het veilig maken van de in-/ uitgang is aanbesteed en we hopen dat dit nu snel uitgevoerd gaat worden. Ook is de gemeente van plan een invalidentoilet te plaatsen. We zijn nog aan het bekijken waar. En tenslotte zal veld 2 een nieuwe kunstgraslaag gaan krijgen.

De komende tijd staan er allerlei leuke activiteiten (naast het voetbal) op de rol: Een bierproeverij, Sinterklaas en een Perudotoernooi.

Graag tot dan of al eerder langs de velden.