Nieuwsupdate december 2018

14 december 2018

Beste leden,
Zo vlak voor de kerstdagen nog een update vanaf de bestuurskamer.

Allereerst hopen we dat de eerste seizoenshelft voor iedereen sportief en gezellig verlopen is. Daarbij natuurlijk de felicitaties aan alle teams die de eerste prijs al binnen hebben. Denk aan de jeugdkampioenen Mo13-1 en JO14-1 en de periodetitel (en koppositie) voor vrouwen 1 en FCT-2 en FCT-3. Daarnaast staan ook FCT-5 (qua verliespnt.), FCT-13, FCT-14 en FCTza-3 bovenaan. Maar ook  FCT-7 (2e plaats) en  FCT-4, FCT-9, FCTza-2 (allen 2e plaats) doen het prima.
Bij de jeugd staan er komend weekend nog een paar spannende wedstrijden op het programma en ook daar doen meerdere teams nog mee voor de bovenste plekken.

Daarna volgen de kerstdagen waarbij we het complex sluiten voor de reguliere trainingen van  17 dec tot 14 jan.
En kijken we vol vertrouwen naar 2019.

Wat kunnen we in 2019 zoal verwachten?
Hopelijk mooie, spannende en sportieve wedstrijden! Maar daarnaast ook een vaste trainer voor Jo17-3?!
Ook is het vrijwilligersbeleid de afgelopen tijd verder uitgewerkt en zal dit via de co√∂rdinatoren onder de teams verspreid gaan worden. Wil je nu al meer weten. Kijk dan op de site bij het vrijwilligersbeleid. Er is hierbij trouwens gekozen voor teamtaken i.p.v. individuele taken en we gaan uit van ieders medewerking, begrip en inzet. We kunnen niet vaak genoeg herhalen: We zijn een ‘vereniging’ en van iedereen wordt dus een bijdrage verwacht. En dat dit noodzaak is in een tijd van krimpende vrijwilligers-aantallen en teruglopende kantine-inkomsten zal duidelijk zijn.
Dat laatste gecombineerd met stijgende inkoopprijzen houdt ook in dat  een verhoging van de kantineprijzen onontkoombaar is. Dit zal vanaf 1 januari ingaan.
In 2019 verwachten we eindelijk de wegverhoging bij de uitgang ten behoeve van de verkeersveiligheid en hopen we dat we aan jullie een definitief plan voor de nieuwbouw voor kunnen leggen.
Wellicht zal de politiek ook eindelijk eens duidelijkheid gaan verschaffen over het lot van Were Di en daarmee natuurlijk ook voor ons.
Maar dat merken we allemaal wel in 2019.

Voor nu wensen we iedereen alvast gezellige feestdagen toe en hopelijk tot op de nieuwjaarsreceptie op 3 januari.