Nieuwsflits

21 november 2017

Een update vanaf de bestuurskamer beginnend met slecht nieuws: er is zondagnacht weer ingebroken in de kantine. Afgezien van de schade die de inbraak wederom aan verschillende deuren veroorzaakt heeft is er dit keer helaas ook geld buitgemaakt. Natuurlijk wordt het geld iedere avond afgestort en is er bij een kantine die zo afgelegen ligt natuurlijk geen grote geldvoorraad te stelen, maar de dieven hebben het wisselgeld en het geldkistje van de wandelvoetballers gevonden en geplunderd. Gezien het feit dat de schade de ‘opbrengst’ weer veruit overstijgt hopen we, dat ze zich voortaan twee keer bedenken alvorens ze weer zo veel komen vernielen. Enfin, de plannen om de beveiliging op te schroeven gaan we nu versnellen. Natuurlijk zal er zelfs geen geldkistje met kleine bedragen meer voor het grijpen zijn en gaan we ons oriënteren op een alarmsysteem. De gemeente zal ook preventief maatregelen gaan nemen (voor hen loopt de schade ondertussen flink op, omdat zij immers de eigenaar zijn). Daarnaast zal spoedig onze pinautomaat in werking zijn en we hopen, dat veel leden deze veilige betalingsoptie zullen kiezen.

Beter nieuws is er te melden als je naar de site gaat. Neem gerust een moment de tijd om via de site alle ranglijsten eens langs te lopen. Zowel bij de senioren als bij onze jeugd zult u veel van onze teams in de bovenste regionen zien staan. En waar dat nog niet het geval is, hebben we er veel vertrouwen in dat dit tij zich snel zal keren. En wandel op trainingsavonden of in het weekend maar eens een rondje langs de velden. Er wordt met heel veel enthousiasme en plezier gespeeld en daar gaat het toch uiteindelijk om?!

Naar aanleiding van de ALV zijn er al weer dingen opgepakt. De bordjes met het nieuwe rookbeleid hangen. De commissie vrijwilligersbeleid is bijeen gekomen en heeft als doel de visie van de club nu ook daadwerkelijk om te zetten in een uitvoerbaar beleid. We gaan daarbij uit van ‘de club dat ben je zelf’ en ‘vele handen maken licht werk’. U zult hier weldra meer van horen en ook hoe u of uw team zich hiervoor in kan zetten. Dit geldt trouwens ook zeker voor onze jeugdteams en jeugdleden. Wilt u de commissie zelf ondersteunen, dan kan dat ook. Laat u dat dan even weten?

De gemeente is komen kijken naar de schamele verlichting op en rond het terrein en heeft toegezegd hier verbetering in aan te gaan brengen. Ook wordt er samen met de gemeente en een lokale commissie vanuit de wijk Armhoefse Akkers nog eens kritisch naar de gehele verkeerssituatie gekeken. Wij hebben bij de gemeente al voor een verhoogde uitrit gepleit.

Tenslotte zullen de kleedlokaal-tenten na de 25e november verdwijnen en houdt de gemeente vol dat we na de winterstop over de nieuwe units beschikken. We wachten af…

We maken ons inmiddels al op voor Sinterklaas! Maar er komt nog veel meer aan… De activiteiten de komende tijd zijn te vinden op de site en heb je nog ideeën of wil je meehelpen, dan horen we dat graag.

Tot gauw!