Meisjesvoetbal VS FC Tilburg

30 juni 2017

Meisjesvoetbal VS FC Tilburg
Dat het meisjesvoetbal in Nederland één van de snelst groeiende sporten is, gaat ook niet ongemerkt voorbij aan de nieuwe fusieclub (TSV NOAD TSV TILBURG en RKTVV). Komend seizoen verwachten we 1 team onder 9. 1 team onder 11, 2 teams onder 13 en 2 teams onder 15. FC Tilburg ziet het meisjesvoetbal als een geweldige kans om meer diversiteit binnen de vereniging te brengen en ondersteunt het meisjesvoetbal dan ook volledig komend seizoen. Wij zijn echter nog dringend op zoek naar een (assistent) trainer voor zowel Meisjes onder 15 als onder 9. Deze teams trainen 2 x per week en staan te trappelen om aan het nieuwe seizoen te beginnen. Lijkt het je leuk om met een groep enthousiaste meiden verder te bouwen aan het meisjes voetbal bij C Tilburg dan is dit je kans ! FC Tilburg biedt tal van mogelijkheden om jezelf als trainer verder te ontwikkelen.Neem voor meer informatie contact op met Han Boers 06 12071296 of Ad Mutsaers 06 51759366 Meisjes coördinatoren.