Meisjesvoetbal VS FC Tilburg

30 juni 2017

Meisjesvoetbal VS FC Tilburg
Dat het meisjesvoetbal in Nederland één van de snelst groeiende sporten is, gaat ook niet ongemerkt voorbij aan de nieuwe fusieclub (TSV NOAD TSV TILBURG en RKTVV). Komend seizoen verwachten we 1 team onder 9. 1 team onder 11, 2 teams onder 13 en 2 teams onder 15. FC Tilburg ziet het meisjesvoetbal als een geweldige kans om meer diversiteit binnen de vereniging te brengen en ondersteunt het meisjesvoetbal dan ook volledig komend seizoen. Wij zijn echter nog dringend op zoek naar een (assistent) trainer voor zowel Meisjes onder 15 als onder 9. Deze teams trainen 2 x per week en staan te trappelen om aan het nieuwe seizoen te beginnen. Lijkt het je leuk om met een groep enthousiaste meiden verder te bouwen aan het meisjes voetbal bij C Tilburg dan is dit je kans ! FC Tilburg biedt tal van mogelijkheden om jezelf als trainer verder te ontwikkelen.Neem voor meer informatie contact op met Han Boers 06 12071296 of Ad Mutsaers 06 51759366 Meisjes coördinatoren.

1. Rolf Kuijpers - 2 juli 2017 at 20:15

Goedenavond. Mijn dochter van 7 wil heel graag onder voetbal en ik las op uw website dat jullie aankomend seizoen ook een meisjesteam onder 9 hebben. Mijn dochter is pas 7 maar ze is al 1.40 meter groot. Ze voetbalt de hele dag . Ik denk zelf dat ze dan al wel met de meisjes onder 9 mee kan. Mijn vraag is of er nog plek is voor onze dochter voor aankomend seizoen.

Met vriendelijke groet
    Rolf Kuijpers

Beantwoorden
    • admin - 3 juli 2017 at 14:08

Wij hebben zojuist reactie gegeven op uw verstuurde mail.
      hierin staan de contact gegevens omtrent het meisjes voetbal

Beantwoorden