Marion de Kock beëindigt taak als vertrouwenspersoon

11 december 2019

Vanaf de start van de fusieclub ben ik actief geweest als vertrouwenspersoon en heb ik me hard gemaakt voor een Veilig Sport Klimaat ofwel Sportplezier@FCTilburg. Dit heb ik naar eer en geweten en altijd vol enthousiasme gedaan.

Toch is er nu voor mij een eind gekomen aan het tijdperk FC Tilburg. Mijn doelstellingen en het tempo waarin ik die doelstellingen wil behalen, liggen niet gelijk met die van de club en dan is samenwerken niet meer mogelijk. Ik laat alles met een gerust hart achter in de handen van Toon Trommelen en wens hem daarbij alle goeds, succes en wijsheid. Je kunt hem bereiken via vertrouwenspersoon@fc-tilburg.nl

Rest mij nog iedereen te bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen en voor de samenwerking en wens jullie het allerbeste!

Een hartelijke groet,

Marion de Kock

Het bestuur van FC Tilburg betreurt, maar respecteert deze beslissing van Marion en wenst haar veel succes met haar verdere werkzaamheden. Uiteraard gaan wij op zoek naar vervanging, zodat Toon Trommelen er niet alleen voor staat.

Mochten er zaken spelen dan kunt u dat altijd bij hem melden via vertrouwenspersoon@fc-tilburg.nl