Blicon nieuwe hoofdsponsor van FC TILBURG

29 juni 2017

Tilburg, 1 juni 2017 Blicon b.v. zal zich per 1 juli 2017 officieel als hoofdsponsor aan de nieuwe fusieclub FC Tilburg verbinden. Het Tilburgse bedrijf gaat met FC Tilburg een verbintenis aan voor twee seizoenen met een optie tot verlenging met een jaar.
Blicon b.v. is een familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van beveiliging en bewaking. Voor zowel de particuliere als de zakelijke markt levert Blicon een totaalpakket aan veiligheidsdiensten dat volledig wordt samengesteld naar de wensen en eisen van de opdrachtgever. Blicon installeert en onderhoudt met haar eigen service team o.a. inbraaksignalerings- en brandmeldinstallaties. De surveillancediensten worden aangestuurd vanuit de eigen meldkamer. Blicon is bovendien zeer innovatief binnen de beveiligingsbranche; alle nieuwe technologieën worden op de voet gevolgd en geïntegreerd in hoogwaardige veiligheidsconcepten.

FC Tilburg zal per 1 juli 2017 ontstaan uit de fusie van drie Tilburgse voetbalverenigingen met veel historie: TSV NOAD, RKTVV en TSV LONGA. De fusieclub speelt haar wedstijden aan de Spoordijk, heeft ruim 1000 leden, waaronder een bloeiende afdeling meidenvoetbal en een unieke afdeling wandelvoetbal voor 60 plussers.

Op het wedstrijdshirt van 60 teams van FC TILBURG komt de naam Blicon Beveiliging te staan, evenals op de tassen van de 12 selectieteams. Jaarlijks vindt een groot Blicon toernooi plaats aan de Spoordijk en tevens is het hoofdsponsorschap van Blicon Beveiliging zichtbaar door een aantal reclameborden rondom het hoofdveld.

Femke de Leeuw, directeur van Blicon, is er trots op dat zij de nieuwe vereniging vanaf haar oprichting kan helpen om een bloeiende club in Tilburg Oost te worden. Het verbinden van de naam Blicon aan FC Tilburg doet zij uit de overtuiging dat bewegen en sporten positief is voor jong en oud en uit maatschappelijke betrokkenheid.

Het bestuur van FC Tilburg is dolgelukkig met de nieuwe hoofdsponsor en de uniforme uitstraling op de nieuwe tenues die de deal met Blicon mogelijk maakt. “Geweldig dat Blicon bereid is ons op deze wijze een vliegende start te geven”. De overeenkomst tussen Blicon en FC Tilburg zal begin juli worden ondertekend. Dan zal ook het nieuwe shirt gepresenteerd worden.

Contactpersonen: FC Tilburg; Aura Laumen (06-53741443) / Blicon b.v: Femke de Leeuw (0161-458880)