FC TILBURG TOURNAMENT

9 mei 2019

De afgelopen twee seizoenen is er al veel gesproken over dat we samen een vereniging vormen en daardoor ook samen de schouders eronder dienen te zetten.

Hierbij werd van een ieder gevraagde of hij of zij een vrijwillige taak op zich wou nemen. Dit kan door een keer per seizoen of elke week iets te bij te dragen aan het voetbalplezier van onze leden.

Met voetbalplezier bedoelen wij natuurlijk niet alleen de leiders, trainers en scheidsrechters, maar ook het kantine personeel, de mensen van het onderhoud en iedereen die ervoor zorgt dat u of uw kind een stuk onbezorgder kan gaan voetballen.

Wij snappen dat niet iedereen hier toe is gekomen of tijd heeft om iedere week langs het veld te staan, toch zijn er nog vele andere taken te vergeven.

Een groepje vrijwilligers heeft de handschoen opgepakt om een nieuw evenement te organiseren bij FC Tilburg, namelijk FC TILBURG TOURNAMENT

Dit is een internationaal voetbaltoernooi voor de JO-15 en JO-13 dat we in de loop der jaren willen gaan uitbreiden met een MO-13 toernooi. 22 teams komen op 8 en 9 Juni twee dagen voetballen om mooie prijzen.

Om dit nieuwe evenement mogelijk te maken en onze gasten en eigen leden zo net mogelijk te ontvangen zoeken wij vrijwilligers. Op bijgaande lijst kun je precies zien wat we zoeken en hoeveel tijd je hiermee kwijt bent.

Heb je altijd gezegd, “ik wil wel wat doen, maar ik kan maar een paar uurtjes per seizoen”

Dan is dit je kans !!!!!!!!

Je kunt onderdelen alleen, doen, maar samen is veel gezelliger natuurlijk.

Stuur een mail naar FCTILBURGTOURNAMENTS@HOTMAIL.COM en laat ons weten hoe jij kunt helpen. Je mag dit ook doorgeven aan een van de leden van de organisatie:

We hopen snel van je te horen.

Joris Waijers, Corné Langenhuijsen, Ad van de Gender, Marcel Bloemist, Debbie Verschuren, Nanny de Lang, Jasper Waijers, Eelco Moree en Joris Jacobs

PS, we zoeken voor dit weekend ook nog enkele sponsoren, wil je of weet je iemand die ons kan helpen. Laat het ons weten.

Schema

Aantal Functie Tijd Tijdvak Taak
i.o. Bar/keuken i.o. 4 uurs dienst Barpersoneel ondersteunen.
4 Ontbijtdienst Ochtend 8:00-10:00 Ontbijt gereedmaken voor de teams die dit besteld hebben
2×2 Gastheer/vrouw Ochtend 8:00 -13:00 Ontvangst van clubs en scheidsrechters in de bestuurskamer
Middag 13:00 -18:00 Beantwoorden eerste vragen. Voorzien van koffie, thee etc.
1 Secretariaat Dag Toernooischema bijhouden, scheidsrechters sturen
2 Lunchdienst 12:00-14:00 Verzorgen van de lunch voor scheidsrechters en vrijwilligers
4 Beveiliging Ochtend 9:00-13:00
Middag 13:00-18:00
3 Hamburgerkraam 11:00-17:00 kan in delen In overleg met barcomm.
3 Frietkraam 11:00-18:00 kan in delen
1 of 2 Snoepkraam 9:00-13:00 12:00-17:00
2×1 Schoonmaak 13:00-14:00 19:00-20:00 WC’s kantine
1×4 of 6 Schoonmaak 18:00-19:00 Kleedkamers uitdoen.
2 EHBO dag Marcel Bloemist