Dutch

Het toernooi

Beste voetbal vrienden,

Allereerst willen wij jullie welkom heten op de officiële webpagina van het FC Tilburg Tournament. We zijn erg blij dat u ons gevonden heeft. FC Tilburg is een van de grootste en nieuwste clubs in Tilburg, ( we zijn gefuseerd uit TSV NOAD, Longa en RKTVV, allen clubs met een rijke voetbalhistorie ) met meer dan 1100 leden.

Een enthousiaste groep vrijwilligers is met het idee gekomen, dat een club met deze omvang ook een groot internationaal toernooi zou moeten kunnen huisvesten. Het FC Tilburg Tournament was geboren.

Het toernooi zal in 2020 plaatsvinden in het pinksterweekend op 30 en 31 Mei. Het doel van de organisatie is om teams zowel uit Nederland als de buurlanden op bezoek te krijgen en misschien nog wel van verder weg.

Dit jaar wordt de 2e editie gehouden en we proberen het toernooi uit te breiden met een MO-15toernooi op de Zaterdag.

Jongens teams in de categorieën :

• JO-13 ( Geboren 2007/2008 )
  • JO-15 ( Geboren 2005/2006 )

Meisjes teams in de categorie:

• MO-15 ( Geboren 2005/2006 )

Per categorie verwachten we minimaal 12 teams ( bestaande uit 11 spelers + wissels ) welke gaan strijden om de FC Tilburg Tournament Wisselbokaal.

Enthousiast over het toernooi? Neem aub contact met ons op via FCTilburgTournaments@hotmail.com. Zo kunnen we op al uw vragen een antwoord geven en we hopen u en uw team te verwelkomen op 30 en 31 Mei op ons sportpark.

Met vriendelijke groeten,

Organisatie FC Tilburg Tournament

Voor inschrijving, download het inschrijfformulier in de taal naar uw keuze:

Praktische info

Overnachten:

Indien u en uw team willen overnachten in Tilburg, kunnen wij enkele adressen adviseren.

Tevens kunnen wij ontbijt en diner verzorgen ( prijzen op aanvraag )

Bezienswaardigheden:

In de buurt van Tilburg, een mooie stad aan de grens met België, vind u enkele bekende pretparken. Safaripark de Beekse Bergen ligt pal naast Tilburg. Dit is niet alleen een Safaripark, maar heeft ook een leuk zandstrand, naast vele attracties.

Op ongeveer 10 minuten rijden van Tilburg, vind u een van de grootste pretparken van Europe, De Efteling. Een plaats waar sprookjes tot leven komen. Ook zijn er veel achtbanen en wildwater attracties.

Uitstapjes:

Het centrum van Tilburg bevat vele winkels, restaurants en cafés, waar voor ieder wat wils te eten of te drinken is te vinden.  In het weekend van 30 en 31 mei, vinden ook de festivals Hap Stap en de Meimarkt plaats in de binnenstad. ( circa 10 minuten lopen )

Je kunt ook gaan zwemmen in het subtropische zwembad Stappegoor, welke net buiten het centrum ligt.

Op 15 minuten lopen van ons sportcomplex, bevind zich een het uitgaanscentrum Dolfijn Bowling. Naast Bowlen, kan men hier van alles doen. ( www.tilburg.dolfijnbowling.nl )

Ook vindt je in Tilburg een van de vreemdste dierentuinen van Nederland. De Oliemeulen ( www.oliemeulen.nl ) Op ongeveer 5 minuten rijden van ons sportcomplex.

Als laatste, maar zeker niet de minste, kun je de Financiën bezoeken. Een heerlijk pannenkoekrestaurant net buiten Tilburg. Hier staan maar liefst 100 verschillende pannenkoeken op het menu. Ook kun je hier Mini golf of andere activiteiten beoefenen.