COÖRDINATOREN GEZOCHT

11 april 2019
Voor de sectie Jongens Onder 9 en Onder 10 (kinderen geboren 2010 & 2011) en voor de sectie Jongens Onder 13, Onder 14 en Onder 15 (Kinderen geboren in 2007, 2006 en 2005) zoekt FC Tilburg een coördinator. Deze coördinator ondersteund de leiders en trainers zodat deze lekker kunnen trainen en coachen.
Denk daarbij aan:
  • Ontvangen nieuwe spelers en ouders;
  • Bewaken communicatie tussen de teams;
  • Verbinden van de teams zodat tijdelijke problemen samen opgelost worden;
  • Communiceren van vacatures binnen de vereniging;
  • Team ondersteunen om Self Supporting te zijn, dus ouders ondersteunen trainer/coach;
  • Het ondersteunen van teembegeleiding bij het uitvoeren van teamafspraken een beleid Positief Voetbal Klimaat Tilburg.

Wissel eens van gedachten met ons over de invulling en tijdsinspanning. Benader uw leider, de huidige coördinator, het hoofdbestuur, de commissiekamer op zaterdag of Corné Langenhuijsen Contactgegevens: fctilburgjeugdwedstrijden@hotmail.com