CLUB VAN 50

10 februari 2019

Ben je betrokken bij de club en wil je je vereniging nog net iets meer ondersteunen? Dan is de club van 50 iets voor jou. Sinds de oprichting groeit deze groep gestaag naar momenteel zo’n 40 deelnemers.

Zij betalen 50€ per jaar en steunen daarmee een goed jeugddoel binnen de club. Dit jaar hebben ze gekozen om een bijdrage aan de JVTC cursus te leveren. De KNVB module Jeugd Voetbal Trainer/Coach is een module voor beginnende trainers/coaches in het jeugdvoetbal. Deze is in januari begonnen bij FCT en behelst een 5-tal bijeenkomsten met als doel de trainers/ coaches van de lagere jeugdteams houvast en expertise te geven onze jeugd te begeleiden en te trainen. Het wordt dus ingezet om de breedtesport te bevorderen.

Naast dit nobele doel en natuurlijk de vermelding op het “club van 50 bord in de kantine is er ook jaarlijks een gezellige avond. Dit jaar vond deze plaats op 15 december en is er met een glaasje en een hapje o.a. genoten van een optreden van tonproater Kiske de Drôge.

Het was een gezellige avond en hopen dat het aantal deelnemers in de toekomst verder zal groeien!

Heb je interesse om deel te nemen, meld dit dan aub bij Tijn Mertens of gewoon via info@Fc-Tilburg.nl

Tot gauw!