Apres ski Toernooi

27 november 2017

Op zondag 14 Januari 2018 barst het eerste Apres Ski toernooi van FC Tilburg los.
Om 12.00 uur beginnen de eerste wedstrijden waarbij op een half veld gestreden gaat worden voor de eer, bier en schnaps!!
Teams worden gevormd door het mixen van alle senioren.
Blijf tussen de wedstrijden door lekker warm door een glaasje gluhwein en heerlijke snert.

De kantine is omgebouwd tot Apres Ski bar en vanaf een uurtje of 14.00 gaat DJ Benno helemaal los met zijn liedjes.
Aansluitend aan het toernooi zal de prijsuitreiking plaatsvinden en overgaan in een Apres Ski party waarbij pullen bier niet zullen ontbreken.
Ook komt er een speciale borrelhoek met borrelkaart voor deze dag.

Graag horen wij binnenkort wie er mee doen met het toernooi ivm de voorbereiding.
Opgeven bij je leider, welke dan de aantallen weer door kan geven aan Ronald Weber of aan de organisatie.
Natuurlijk is iedereen welkom om de spelers aan te moedigen en mee te feesten na het toernooi.

Met vriendelijke groet,
Rudi und Heidi