Aan de slag met de nieuwe Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app

31 augustus 2017

De Voetbal.nl app

Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen, man-of-the-match, wie rijdt er en in welke auto is er nog plek… en nog veel meer. Die gegevens vind je allemaal terug in de nieuwe Voetbal.nl app (binnenkort beschikbaar). Met de app ben je altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams.

Mocht je al gebruik maken van de Voetbal.nl app, dan dien je je even te registreren met het (primaire) e-mailadres dat van jou bij de club bekend is. Ben je al met dit e-mailadres op Voetbal.nl geregistreerd, dan heb je alles al goed voor elkaar! Maak je nog geen gebruik van Voetbal.nl? Dan kun je de app downloaden en registreren met het primaire e-mailadres. Op dat e-mailadres heb je een email ontvangen met het onderwerp “Aan de slag met …”.

De app KNVB Wedstrijdzaken

Naast de nieuwe Voetbal.nl app is er ook een vernieuwde KNVB Wedstrijdzaken app. Houd jij je op de club bezig met alle zaken rondom het wedstrijdformulier? Ben jij aanvoerder, teammanager, wedstrijdsecretaris of clubscheidsrechter? Download dan de vernieuwde app Wedstrijdzaken. Dé app waarmee je digitaal het formulier voor alle zaken rondom een wedstrijd zoals spelersopgaaf, scores en tuchtzaken vastlegt.

Registreer je in de app met primaire e-mailadres dat bij de club bekend is. De inloggegevens en het wachtwoord voor Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app komen overeen, dat maakt het allemaal net even wat makkelijker voor je.

Beide apps zijn beschikbaar voor je Android-toestel en iPhone of iPad.